tiistai 11. heinäkuuta 2017

Ensimmäinen yritykseni käyttää liimapaperia

Kuukausia sitten ostin eräästä taidetarvikekaupasta rullan liimapaperia, koska ajattelin sen olevan paljon parempi ratkaisu vesiväritöissä kuin maalarinteippi. Minulla kuitenkin meni aikaa tähän päivään, että päätin kaivaa vesivärit esille ja samalla myös kokeilla ostamaani rullaa.


Kuten huomata saattaa, suikale ei liimaantunut kiinni ihan odotusten mukaan.Myös muissa suikaleissa on havattavissa pienoista irtaantumista ja onneksi vain yksi kulma jäi kokonaan auki.

Syitä tätän epäonnistumiseen saattaa olla useita. 1) En kastellut paperia liikaa tai kastelin liikaa. 2) Ehkä alustani ei ole kaikkein paras liimapaperille. 3) Kyseinen irtilähtenyt suikale oli rullan päällimäinen, joten oliko se kenties vauroitunut sen takia? 4) Mikä mahtaa olla paperin liiman käyttöikä, että menettääkö se ajankuluessa pitoaan?

Luin kyllä muutamia ohjeita kyseistä tuotetta kohtaan, mutta kai myös tämä vaatii opettelua ja oikean taktiikan löytämistä.

Aion nyt laittaa vielä maalarinteippiä reunoihin ja aloittaa sitten maalaustyöt. Ehkä seuraavalla kerralla onnistun hallitsemaan liimapaperinkäytön paremmin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti